La masturbació, és bona per a tu?

pexels-anna-shvets-5187375
Masturbar-se (o tocar-te per a donar-te plaer sexual) és totalment normal, sense importar si tens sexe amb altres persones o no. La masturbació té inclús beneficis per a la nostra salut, com reduir l'estrés.

Les persones es masturben per diferents motius: perquè els ajuda a relaxar-se, perquè desitgen comprendre millor el seu cos, perquè desitgen alliberar tensió sexual o perquè la seua parella no és a prop. No obstant això, la majoria de les persones es masturben per rebre plaer de manera independent.

Algunes persones es masturben de manera regular, altres molt de tant en tant i algunes mai. Cada persona es dona plaer d'una forma diferent i per motius diferents, atés que la masturbació és molt personal i no hi ha una forma NORMAL de fer-ho.


Amb quina freqüència es masturba la gent?

Algunes persones es masturben amb freqüència, de vegades tots els dies o fins i tot més d’una vegada al dia. Altres ho fan una vegada per setmana, només unes vegades al mes o molt de tant en tant. Algunes persones no es masturben mai i això també està bé. Totes les opcions són totalment normals.
La quantitat de vegades que et masturbes només és “massa” si interfereix amb el teu treball, les teues responsabilitats o la teua vida social. Si sents que et passa això, és recomanable que parles amb un conseller o terapeuta.

Reproducir vídeo